Triatlon Duatlon Wetteren - Blog

Lees hier het laatste nieuws over Triatlon & Duatlon Wetteren.

Karlien wint triatlon in Lommel!

Geplaatst door op

Zondag 10 augustus nam ik deel aan de 1/8 triatlon te Lommel. Na de ETU te Genève,  twee weken stage met de jeugdselectie te Autun en nog een week vakantie, was ik stilaan terug in goede vorm.

 Vorig jaar stond ik samen met enkele andere TDW’ers aan de start in Lommel. De wedstrijd beviel me toen, waardoor ik met veel zin dit jaar terug startte.

 

Na een minder zwemonderdeel, kon ik door een goede wissel aansluiten bij de eerste dame. Tijdens het fietsen stond er een sterke wind. Dit in combinatie met het niet mogen stayeren (non drafting), maakte het fietsen redelijk zwaar. De laatste kilometer begon het bovendien te regenen. Uiteindelijk kwamen we na de 21 km met drie dames net achter elkaar in de wissel. Ik begon als tweede dame aan de loopproef met een goed tempo. Hierdoor lag ik na enkele meters op kop en kon ik een voorsprong uitbouwen. Ik hield deze positie en won de wedstrijd!

 Met een tevreden gevoel en de mooie prijzen die ik in ontvangst mocht nemen, blik ik terug en ben ik klaar voor de wedstrijden die er nog aankomen.

 

Op naar komende vrijdag, jeugdtriatlon te Izegem!

 

 

Karlien

Reacties

Laat uw reactie achter

Gast woensdag, 08 juli 2020