Triatlon Duatlon Wetteren - Blog

Lees hier het laatste nieuws over Triatlon & Duatlon Wetteren.

Nieuwsbrief

Geplaatst door op

Beste TDW’ers,

Jullie hebben deze nieuwsbrief normaal gezien al via e-mail ontvangen. Indien dit niet het geval is, laat het ons weten, dan kunnen we je (correcte) e-mailadres toevoegen aan de mailinglijst!
Om te beginnen willen we jullie vanwege het bestuur van TDW een gelukkig en sportief 2015 wensen, en veel succes met de goede voornemens. 
Verder hebben we jullie nog heel wat te vertellen over het komende TDW-jaar, dus maken we er maar meteen een heuse nieuwsbrief van.

Trainingsweekend Genk - 20 tot 22 februari

Zoals jullie normaal gezien al via Benny vernomen hebben, wordt er net als vorig jaar een trainingsweekend georganiseerd door de sportieve cel in het Bloso-centrum Kettevenia in Genk. Voor alle verdere info hierover kan je bij Benny terecht. Hiervoor moet worden ingeschreven ten laatste 26 januari via een e-mail naar Benny en ook de betaling moet voor 31 januari uitgevoerd worden door overschrijving op het rekeningnummer van TDW.  

Lidgeld

Wie zich wil aansluiten voor seizoen 2015 dient zijn (her)inschrijving zo snel mogelijk in orde te brengen. Hoe je hiervoor juist te werk moet gaan, staat uitgelegd onder het tabblad \'Lidgeld\' van deze website, onder ‘Hoe aansluiten?’. Vergeet zeker niet ook je lidgeld over te schrijven, anders kunnen we je inschrijving niet voltooien. 

Sportieve kalender

Benny heeft voor jullie een ‘sportieve kalender’ opgesteld met de trainingsplannen voor de komende maanden:

  • Tot februari: Voorbereidingsperiode nieuw seizoen: opbouw basisconditie en nadruk op zwem-technische verbeteringen.
  • 20-22 februari: Trainingsstage Genk
  • Maart tot april: Specifieke wedstrijdtraining- tempotraining zwemmen
  • April tot mei: Planning van enkele “koppel- trainingen”
  • Mei: Start “openwater”- trainingen Nieuwdonk (ifv het weer- buitentemp)
  • April tot september: Competitieperiode

Wedstrijdkalender

Thierry heeft een zeer handig document gemaakt met een overzicht van duatlons, triatlons, loopwedstrijden en zwemlopen. Hierin kunnen jullie allemaal aanduiden aan welke wedstrijden jullie van plan zijn deel te nemen. Zeer leuk om zo te weten welke TDW’ers waar aan de start zullen komen. Vul deze gerust nog aan met interessante wedstrijden die er nog niet zouden tussen staan! https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Y9obTgf8S-u-84FxC04C4ovSXpFfHbmT3tq7Jonk_KA/edit#gid=0 

Reuzen van Wetteren - 25 oktober

Last but not least: ook in 2015 organiseren we samen met 2 Many Bikers de Reuzen van Wetteren cross duatlon. Die zal deze keer dus later op het jaar plaatsvinden, en met iets andere afstanden. Maar voor de rest blijft alles hetzelfde, ook het feit dat we hiervoor veel helpende handen nodig hebben! Schrijf dus zeker al in jullie agenda: 24 en 25 oktober helpen om er alweer een top-editie van te maken.


Sportieve groeten van het TDW-bestuur,
Pieter, Thierry, Jean-Claude, Jan en Eline

Reacties

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Laat uw reactie achter

Gast woensdag, 22 september 2021