Triatlon Duatlon Wetteren - Blog

Lees hier het laatste nieuws over Triatlon & Duatlon Wetteren.

TDW op 1/4 triathlon Berlare

Geplaatst door op

De 31ste editie van de triathlon van Berlare zal gekleurd worden door TDW. Niet minder dan 12 leden komen aan de start.  In welke weersomstandigheden de 1,5 km zwemmen, 45 km fietsen en 10,5 km lopen zullen afgewerkt worden is nog onduidelijk Regen, hagel, stralende zon, ... spannend wordt het sowieso!

Hieronder de lijst van TDW deelnemers door mezelf onderverdeeld in de “Jonkies” en de “Age Troepers”. (Jammer genoeg geen van onze vrouwlijke atelten aanwezig)

Bij de “Jonkies” staat Thomas Buyle met stip genoteerd. Zal hij, na een slepende blessure, voluit voor de overwinning kunnen gaan?

Vorig jaar eindigde hij 2de na Wouter Monchy. Gijs start in dienst van Thomas, maar wordt in staat geacht ook een deftige uitslag te rijden (Top 25). Ik verwacht een nek aan nek strijd tussen Nils en Gijs.

Nieuwkomers Yoeri en Flor kunnen bewijzen wat ze waard zijn. Flor maakte dit jaar een grote progressie en wil zijn talent tonen. Yoeri zal zijn mooie resultaat van de ¼ triatlon van Brugge willen evenaren. Ook Kim probeert zijn goede vorm en prestatie van vorig jaar ongetwijfeld te bevestigen.

Bij de “Age Troepers” ligt alle druk op de schouders van Alain Limpens. Na een knap resultaat te Hamme (eindigde net na Gijs), kan en moet hij in zijn wedstrijd bevestigen!

Indien Jo start (was nog niet zeker) kan hij hem het vuur aan de schenen leggen. De laatste keer (3 jaar geleden) dat beide Wetteraars samen deelnamen, haalde Jo het. Nadien volgde de decompressie bij Jo... Benieuwd of hij er opnieuw staat.

Verder is het uitkijken naar ons nieuw lid met Nieuw-Zeelandse roots Darryn Medhurst. De man met een verleden als semi-prof in het wielrennen.

Tussen ouderdomsdekens Walter en Marc verwacht ik een boeiende tweestrijd. Benieuwd wie het hier zal halen? Marc die het meer van het langere werk moet hebben of Walter die zich in de laatste jaren voornamelijk op de kwart orienteerde.

Ikzelf... zal een aandachtige deelnemer zijn van dit spektakel. Nooit heb ik meer getraind dan dit jaar en hoop onder de 2u40 uit te komen. Maar enkele kleine “age” kwaaltjes spelen me toch parten...benieuwd wat het zal worden.

Meer nieuws volgt...

De volledige lijst:

Nils Bauwens (H24)

Gijs Van Ranst (H24)

Yoeri Van De Velde (H24)

Kim Rombaut (H24)

Vandenhende Flor (HU23)

Thomas Buyle (HU23)

Thierry De Bock (H40)

Limpens Alain (H40)

Magerman Jo (H40)

Darryn Medhurst (H40)

Walter Rasschaert (H50)

Marc De Vriese (H50)

 

Aarzel niet om onze atleten te komen aanmoedigen!

Reacties

Laat uw reactie achter

Gast donderdag, 22 oktober 2020