Triatlon Duatlon Wetteren - Blog

Lees hier het laatste nieuws over Triatlon & Duatlon Wetteren.

Verslag 1/4 Golf ter Hille triatlon Koksijde (15/5)

Geplaatst door op

De tweede wedstrijd van het jaar voor mij zit er ook alweer op.

Koksijde was dit jaar omgevormd naar een non-drafting wedstrijd. Gelukkig was het veel beter weer dan gevreesd!

Andermaal vier TDW-ers aan de start: Walter, Roger, Cosie en ik:
Roger kwam testen ter voorbereiding van zijn Ironman.
Walter en ik doen hier al drie jaar op rij mee. Op ons kan je rekenen.
En Cosie... eigenlijk kende ik hem niet, maar hij vlamde mij voorbij op de fiets en ik heb \'m pas teruggezien in de atletenzone aan de finish. Kerel kan een ferm stukje fietsen en lopen.

Het water was frisjes maar goed te doen. Spijtig dat het stonk.
Ofwel was er een sterke stroming ofwel iets mis met de tijdsmeting maar iedereen zwom 2-3 minuten sneller dan vorig jaar.

Fietsparcours lichtjes aangepast ten opzicht van de vorig jaar voor ons comfort en veiligheid. Het was iets korter maar toch nog 41km lang. Ik heb genoten van het fietsgedeelte al was de prestatie zelf \"gene vette\". Aan het einde van de eerste ronde ben ik al gestopt met te tellen hoeveel er mij inhaalden. Een hobby is voor ontspanning en niet om in een depressie te sukkelen.

In T2 realiseer ik een bliksemsnelle wissel (37s = 17e tijd, trio\'s niet meegeteld). Dat is dankzij die snelbindveters hé (zie verslag Veloopzwem).

Tijdens het lopen vind ik het eigenlijk te warm. Voor het eerst onder de 40 minuten gedoken op een afsluitende 10km wat dan weer een opsteker was omdat ik zo andermaal wat verloren fietsplaatsen kon goedmaken.

Uitslag:
- Cosie 20e in 1:59:14
- Roger 131e in 2:23:29
- Walter 148e in 2:26:19 en top 10 in zijn categorie.
- Ik 54e in 2:06:24
op 221 starters.

b2ap3_thumbnail_image-2_20160518-215734_1.jpgb2ap3_thumbnail_image-23.jpgb2ap3_thumbnail_image-21.jpgb2ap3_thumbnail_image-3.jpgb2ap3_thumbnail_image-6.jpgb2ap3_thumbnail_image-9.jpgb2ap3_thumbnail_image-13.jpgb2ap3_thumbnail_image-14.jpg

Reacties

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Laat uw reactie achter

Gast dinsdag, 19 oktober 2021