Reuzen van Wetteren 2023

De inschrijvingen zijn afgelopen, we zien je graag terug eind oktober 2024.
Bedankt aan alle deelnemers en medewerkers om er opnieuw een fantastische dag van te maken.

BK Ploegentriatlon Doornik 2022

Het seizoen is officieel op gang geschoten, vandaag zijn onze TDW’ers afgezakt naar Doornik om deel te nemen aan het Belgisch kampioenschap ploegentriatlon en tevens ook de 1e manche van de team competitie.
 
Damien haakte op de laatste training jammer genoeg af omwille van een lichte blessure, maar Nick toonde zich een ideale vervanger.
 
Onze 7 olifanten zakten enigszins met een bang hart af richting Doornik omwille van de hardnekkige geruchten over heel koud water, maar dat viel achteraf gezien goed mee. Nick, Kim, Achilles, Jelle, Thomas, Dries en Xander stonden om 16u34 te popelen om eraan te beginnen.

Nieuwe kledij

In 2022 zullen onze atleten in een nieuwe outfit van Doltcini Sportswear aan de start van de wedstrijden verschijnen. Onze kleuren blijven grotendeels hetzelfde, ware het niet dat onze nieuwe hoofdsponsor Delirium voor een "touch of pink" zorgt waardoor onze atleten nog beter herkenbaar zijn. Op deze manier kunnen onze supporters net iets langer op een terrasje blijven zitten genietend van een frisse Delirium alvorens recht te springen en onze atleten uitbundig aan te moedigen. Uiteraard mogen onze atleten zelf ook af en toe eens genieten van dit lekkers. Bij co-sponsor 360-sports kunnen onze atleten terecht voor een inspanningstest, bikefitting of loopanalyse.

Jaaroverzicht 2021

Nadat in 2020 heel wat wedstrijden afgelast werden hoopten we in 2021 terug normaal van start te kunnen gaan. Dit lukte deels, sommige wedstrijden gingen door, andere wedstrijden gingen door met beperkende maatregelen en nog andere wedstrijden werden helaas afgelast. Ondanks dit alles was het het belangrijkste dat iedereen gezond bleef en uiteindelijk terug wedstrijden kon meedoen.

Onze atleten namen deel aan alle mogelijke wedstrijden. Van de cityduatlon in Kortrijk en de kwarttriatlon in Berlare tot de Ironman van Kopenhagen, Nice en Portugal.